Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκθαμβη

Αρχική » Oneiro » έκθαμβη

Ονειροκρίτης έκθαμβη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκθαμβη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μοιράζετε ή μοιράζεστε χρυσαφικά ή χρήματα ή χρυσά νομίσματα, πιθανό να βιώσετε στενοχώριες ή σοβαρή οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε ότι σιγοτραγουδάτε έναν σκοπό ζωηρό και εύθυμο, οι κόποι σας θα αποδώσουν αποτελέσματα.

    Αν τραγουδάτε ένα μελαγχολικό τραγούδι, θα σας νοσταλγήσετε ανθρώπους ή καταστάσεις του παρελθόντος.

  • Το θηρίο στο όνειρο, συμβολίζει τους εχθρούς που σας περιτριγυρίζουν.
    Εξημερωμένα θηρία στον ύπνο σας σημαίνουν πως θα καταφέρετε να περιορίσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη δράση των αντιζήλων και εχθρών σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Εγγραφή στο RSS - έκθαμβη