Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκκρισης

Αρχική » Oneiro » έκκρισης

Ονειροκρίτης έκκρισης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκκρισης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε παζάρι όπου χαζεύετε τα εμπορεύματα και χάνεστε μέσα σε αυτά, θα μπείτε στο στόχαστρο κακών στρωμάτων, που δεν θα κατορθώσουν όμως να σας κάνουν κάποια ζημιά και να χαλάσουν την φήμη που με κόπο έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα να φτιάξετε.

  • Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βιώνετε στο συγκεκριμένο όνειρο έχει γίνει πια σαφές στου αιώνες ερμηνείας των ονείρων, πως η εμφάνιση και μόνο συγγενικών σας προσώπων δεν αποτελούν καλό οιωνό.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γνωρίζετε κάποιον, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλο του ατόμου που θα γνωρίσετε.

    Αν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι του ίδιου φύλου, οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι καλές και θα πρέπει να είστε θετικοί ως προς αυτές.

  • Αν δείτε ότι λυπηθήκατε για την απουσία κάποιου προσώπου, σημαίνει ότι η μεταμέλεια για κάποια βιαστική ενέργεια θα είναι το μέσον για την εξασφάλιση μακρόχρονης φιλίας.

    Αν χαρείτε στο όνειρο σας για την απουσία φίλων, σημαίνει ότι σύντομα θα απαλλαγείτε από κάποιον εχθρό.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Αν ονειρευτείτε ασκητισμό, σημαίνει ότι θα καλλιεργήσετε παράξενες αρχές και απόψεις, κάνοντας τον εαυτό σας γοητευτικό στους ξένους, αλλά απωθητικό στους φίλους.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ασκητή τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

Εγγραφή στο RSS - έκκρισης