Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκπληκτη

Αρχική » Oneiro » έκπληκτη

Ονειροκρίτης έκπληκτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκπληκτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρτοποιείο, απαιτείται προσοχή σ' ό,τι αφορά τις αλλαγές στην καριέρα σας. Παγίδες μπορεί να αποκαλυφθούν σε κάθε κατεύθυνση.

  • Το να δείτε χωροφύλακα στο όνειρό σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν αποτελεί καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χωροφύλακας, σύντομα θα πληρώσετε για κάποια κακή πράξη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

  • Ο ανανάς όταν εμφανίζεται στον ύπνο μας, σε οποιαδήποτε μορφή του, είναι ένας καλός οιωνός.
    Είναι ένα σημάδι ευημερίας και γενικής χαλάρωσης, χωρίς όμως να δηλώνει παραίτηση.

  • Αν είστε ανύπαντρος ή ανύπαντρη και ονειρευτείτε ότι αρραβωνιάζεστε, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στην αναζήτησή σας για μια ευτυχισμένη σχέση.

  • Η μελιτζάνα δεν είναι ποτέ καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε λοιπόν μελιτζάνα σε οποιαδήποτε μορφή εκτός από φρέσκια, πιθανό να βιώσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

Εγγραφή στο RSS - έκπληκτη