Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκρυθμα

Αρχική » Oneiro » έκρυθμα

Ονειροκρίτης έκρυθμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκρυθμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αυλή μεγάλη, όμορφη και ανθισμένη, σημαίνει επιτυχίες που έρχονται.

    Αυλή στενάχωρη και κλειστή, σημαίνει λύπες και δυσκολίες.

    Αν προσπερνάτε κάποιαν αυλή, συνεχίζοντας το δρόμο σας, τότε θα χάσετε μια ευκαιρία από δικιά σας αμέλεια.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

Εγγραφή στο RSS - έκρυθμα