Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκρυψε

Αρχική » Oneiro » έκρυψε

Ονειροκρίτης έκρυψε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκρυψε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

  • Ένα από τα πράγματα που βλέπουμε στα όνειρα και έχει επίσης πολλές ερμηνείες είναι η αντράκλα.

    Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το φίλος σας.

  • Εάν δείτε ότι κάνετε σεξ με το αντίθετο φύλο αυτό είναι πολλές φορές η διέξοδος του οργανισμού διότι απέχετε καιρό από αυτήν.
    Εάν όμως δεν απέχετε και δείτε ότι κάνετε έρωτα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς.

  • Τα βασανιστήρια στα όνειρα, έχουν συμβολική ερμηνεία αλλά και αξία για αυτόν που τα βλέπει. Όπως και στην πραγματικότητα δεν προμηνύουν καλό και αποτελει μια προειδοποίηση για εγρήγορση το όνειρο.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντερα και σπλάχνα ζώων τότε να περιμένετε κακοτοπιές, δυσκολίες και άσχημες γενικότερα καταστάσεις στην καθημερινότητα σας για λίγο καιρό.

  • Το χάος θα λέγαμε περισσότερο ότι είναι μια κατάσταση διαταραχής και ως επί το πλείστον αναφερόμαστε στην αίσθηση που έχουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και δυσκολευόμαστε να βρούμε άκρη.

Εγγραφή στο RSS - έκρυψε