Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλειχε

Αρχική » Oneiro » έλειχε

Ονειροκρίτης έλειχε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλειχε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βρεθείτε να σκάβεται στον ονειρικό σας κόσμο, αν δείτε κάποιον άλλον να σκάβει και με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτό θα πρέπει να περιμένετε κακά μαντάτα.
    Το πιο πιθανό είναι ένα στεναχωρηθείτε, ή να κοπιάζετε χωρίς αναγνώριση.
    Για αυτό προσοχή. Μία περίοδος είναι θα περάσει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

  • Παρόλο που φαινομενικά δεν συνδέονται μεταξύ τους ή παρακολούθηση μιας μουσικής συναυλίας και η ερωτική μας ζωή, στον ονειρικό μας κόσμο σχετίζονται άμεσα.

  • Είτε βρεθείτε σε επίσημο συμπόσιο, είτε βρεθείτε σε κάποιο τσιμπούσι, γλέντι, τα πράγματα για εσάς είναι ευχάριστα.

  • Το αδράχτι, παρόλο που είναι ένα σπάνιο όνειρο στην εποχή μας έχει σημαντική ερμηνεία η οποία είναι η εξής :
    Όπως και στο γνωστό παραμύθι, στην ωραία κοιμωμένη, αλλά και σε άλλα παλιότερα παραμύθια το αδράχτι προμηνύει δυσκολίες και βάσανα.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - έλειχε