Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλκετε

Αρχική » Oneiro » έλκετε

Ονειροκρίτης έλκετε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλκετε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

  • Καθώς ο τουρισμός είναι πια κομμάτι της ζωής μας, είναι πολύ φυσικό να επηρεάζονται και τα όνειρά μας και να προκύπτουν καινούργια ονειρικά σύμβολα προς ερμηνεία.

  • Το διαζύγιο στα όνειρα είναι ένα κλασσικό σύμβολο εξωτερίκευσης άγχους το οποίο έχει τις εξής ερμηνείες :

    Αν στα όνειρα σας βρίσκεστε σε διαδικασίες διαζυγίου ενώ είστε ανύπαντροι, η ερωτική σας σχέση θα ευοδωθεί και θα ξεπεράσετε κάποια άγχη που είναι πιθανόν να έχετε.

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Η λαιμαργία δεν αποτελεί καλό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε να τρώτε με λαιμαργία τότε πιθανό να προκύψουν καταστάσεις αρκετά αγχωτικές στις οποίες αν δεν προσέξετε και δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μην σας βγουν σε καλό και να σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας κανταΐφι τότε το όνειρο σας είναι προειδοποιητικό.
    Όπως και τα περισσότερα γλυκά έτσι και το κανταΐφι προμηνύει μεγάλες στεναχώριες που πρόκειται να έρθουν σύντομα σε εσάς.

Εγγραφή στο RSS - έλκετε