Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλλειψή

Αρχική » Oneiro » έλλειψή

Ονειροκρίτης έλλειψή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλλειψή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε μία κατάσταση απώλειας αισθήσεων ή πολύ θολής σκέψης, το όνειρο δεν είναι καλό.
    Θα πρέπει να προσέξετε καθώς σύντομα θα λάβετε κακά μαντάτα.
    Συνήθως έρχονται από το στενό οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

  • Ο καρπός που κρύβει την ψίχα του μέσα στα αγκάθια.

    Η παρουσία της αγκινάρας στα όνειρα μας προετοιμάζει για μελλούμενες απιστίες και πίκρες, εκ μέρους του προσώπου που την, ή τις, προσφέρει.

    Προσοχή στα επαγγελματικά σας.

  • Το αφρόγαλα, θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ευμάρεια και την καλοτυχία.

    Αν είδατε στο όνειρο σας σερβιρισμένο αφρόγαλα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ιδιαιτέρως επικερδείς δοσοληψίες ή ακόμα και επιχειρήσεις.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντομα τότε να περιμένετε δύσκολες καταστάσεις καθώς τα έντομα προμηνύουν το κακό, συνήθως αρρώστιες και δεινά είτε σε εσάς είτε σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

Εγγραφή στο RSS - έλλειψή