Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλουσα

Αρχική » Oneiro » έλουσα

Ονειροκρίτης έλουσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλουσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Για τη γυναίκα η γούνα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, μέσα στα όνειρά μας όμως η γούνα είναι σύμβολο εγωπάθειας, ναρκισσισμού και επιπολαιότητας που την χαρακτηρίζουν.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Ο ζωμός στο όνειρο είναι ένα σημάδι κινδύνου.
    Αν τον πίνετε θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ γιατί προμηνύονται δύσκολες μέρες.
    Αν δεν σας αρέσει η γεύση του ζωμού , σύντομα θα κάνετε κακό σε κάποιον άνθρωπο , γνωστό ή άγνωστο σε εσάς.

  • Η δύση του Ηλίου στο όνειρο προμηνύει και την απομάκρυνση των προβλημάτων μας, αρκεί να είναι γλυκιά και υπέροχη στην αίσθηση.

    Αν είναι μουντή σημαίνει ότι τα βάσανα που μας ταλανίζουν θα συνεχιστούν κι άλλο.

  • Όταν δούμε στο όνειρό μας σωλήνα, με οποιονδήποτε τρόπο εμφανιστεί, είτε είχε μεταλλικός, είτε χάλκινος, είτε από τσιμέντο, είτε άλλα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς το όνειρο προμηνύει μπελάδες και κινδύνους που παραμονεύουν στο

Εγγραφή στο RSS - έλουσα