Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλπιζα

Αρχική » Oneiro » έλπιζα

Ονειροκρίτης έλπιζα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλπιζα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βιώνετε στο συγκεκριμένο όνειρο έχει γίνει πια σαφές στου αιώνες ερμηνείας των ονείρων, πως η εμφάνιση και μόνο συγγενικών σας προσώπων δεν αποτελούν καλό οιωνό.

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

    Επίσης το όνειρο αυτό ίσως υποδεικνύει, προσωπικούς φόβους, άγχος και υποψίες που έχετε και γενικά ανήκει στην κατηγορία με τους συνηθισμένους - επαναλαμβανόμενους εφιάλτες.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί το να δείτε στον ύπνο σας αγκυλωμένα μέλη του σώματός σας, είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχει περίπτωση,να έχετε ξαπλώσει με γεμάτο στομάχι ή να πλακώνεται κάποιο μέλος του σώματός σας.

  • Η παρουσία του ιερού ευαγγελίου στα όνειρα μας θεωρείται παραδοσιακά θεόσταλτη βοήθεια, όπως θα διαβάσετε στην αναλυτική ερμηνεία για την Βίβλο η οποία ισχύει και στην περίπτωση του ευαγγελίου.

  • Ένα όνειρο με έντονη συμβολική σημασία, η καταιγίδα, όπως και τα υπόλοιπα όνειρα - εφιάλτες που σχετίζονται με την μανία της φύσης προμηνύει σημαντικές αλλαγές.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

Εγγραφή στο RSS - έλπιζα