Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλπισε

Αρχική » Oneiro » έλπισε

Ονειροκρίτης έλπισε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλπισε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γίνεται μπροστά σας μία δημόσια εκτέλεση, τότε είναι βέβαιο πως θα γίνουν πράγματα στη ζωή σας που θα σας σημαδέψουν.

  • Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

  • Το γουρούνι στο όνειρο εμφανίζετε για να μας υπενθυμίσει ότι η στάση μας για τη ζωή είναι παθητική και δηλώνουμε πλήρη αδιαφορία για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

  • Όταν αναφερόμαστε σε ένα όνειρο με τέτοιο περιεχόμενο, ο παραδοσιακός ονειροκρίτης υπονοεί τον ερωτικό σαδισμό.
    Από παλιά το όνειρό αυτό αποτελεί μια ένδειξη διαταραγμένης ερωτικής ζωής και σεξουαλικής στέρησης, χωρίς όμως πλέον να θεωρείτε απόλυτο.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - έλπισε