Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμμεσοι

Αρχική » Oneiro » έμμεσοι

Ονειροκρίτης έμμεσοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμμεσοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

  • Οι μπάμιες, το άκακο αυτό λαχανικό, συμβολίζουν την απειλή!
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπάμιες ή ότι τις μαγειρεύετε, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να αντιμετωπίσετε απειλές ή προσβολές από άλλα άτομα που θέλουν να σας βλάψουν.

  • Ο κούκος, λόγω της "άτακτης" φυσικής του συμπεριφοράς, θεωρείται όνειρο το οποίο έχει να κάνει με την συζυγική - συντροφική πίστη.

  • Η λαιμαργία δεν αποτελεί καλό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε να τρώτε με λαιμαργία τότε πιθανό να προκύψουν καταστάσεις αρκετά αγχωτικές στις οποίες αν δεν προσέξετε και δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μην σας βγουν σε καλό και να σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε να ξεφλουδίζεται κάποιο φρούτο, λαχανικό ή τρόφιμο, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο ή δίλημμα στη ζωή σας, παράλληλα όμως σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς.

Εγγραφή στο RSS - έμμεσοι