Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμμετρα

Αρχική » Oneiro » έμμετρα

Ονειροκρίτης έμμετρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμμετρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, τα κοσμήματα στα όνειρα δεν σημαίνουν κάτι λαμπερό και αισιόδοξο.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας κόσμημα μάλλον σας περιμένουν περιπέτειες.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

  • Συνήθως η μελαγχολία στα όνειρα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες.

    Συγκεκριμένα αν δείτε ότι μελαγχολείτε εσείς ή ότι το ίδιο το όνειρο είναι γεμάτο με μία διάθεση μελαγχολική, καλό θα ήταν να σκεφτείτε τους παράγοντες που σας προκαλούν τέτοια συναισθήματα στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πάτε στην τουαλέτα, αλλά χωρίς να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα συμβεί κάτι δυσάρεστο.

    Αν όμως δείτε ότι ουρείτε ή αφοδεύετε, σημαίνει ότι κάτι που σας απασχολεί, θα έχει θετικό αποτέλεσμα για εσάς.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ασχολείσθε με την κατεργασία δερμάτων, να περιμένετε άφθονο χρήμα και σκανδαλώδη εύνοια της τύχης.

    Αν δείτε στον ύπνο σας δέρμα, σημαίνει επιτυχημένες επιχειρήσεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους ερωτευμένους.

Εγγραφή στο RSS - έμμετρα