Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμμηνους

Αρχική » Oneiro » έμμηνους

Ονειροκρίτης έμμηνους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμμηνους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι ανάλογο της ποσότητας που γεμίζετε.
    Δηλαδή, όσο μεγαλύτερος ο κάδος ή το δοχείο που γεμίζετε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχή επιχείρηση.

  • Στο όνειρο , η παρουσία κάποιου κλινικά ηλίθιου ατόμου , συνεπάγεται δυσκολίες και στεναχώριες.
    Αν όμως δείτε ότι σας αποκαλούν ηλίθιο ή ότι φέρεστε σαν ηλίθιος , τότε η ευφυΐα σας είναι αναμφισβήτητη και αποτελεί το τρομερότερο όπλο σας.

  • Οι τσακωμοί και οι καυγάδες, στα όνειρα, αποτελούν μια εκτόνωση του θυμικού.

    Παραδοσιακά η ερμηνεία ενός τέτοιου ονείρου είναι ευνοϊκή και υποδεικνύει αγαπημένη οικογένεια και ισχυρές φιλίες.

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

    Αν ξεκινάτε για κυνήγι, σημαίνει πως είστε έτοιμος να αποπειραθείτε το επαγγελματικό άλμα που σχεδιάζατε να κάνετε τόσο καιρό.

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

Εγγραφή στο RSS - έμμηνους