Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμπεδου

Αρχική » Oneiro » έμπεδου

Ονειροκρίτης έμπεδου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμπεδου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Τα νομίσματα στα όνειρα συμβολίζουν συκοφαντίες και διενέξεις.

    Όσο πολυτιμότερα είναι, τόσο μεγαλύτερα και τα μπλεξίματα που θα έχετε.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν νομίσματα, τότε θα προξενήσετε ή θα σας προξενήσουν άλλοι επιπλοκές και στενοχώριες.

  • Ένα από τα πράγματα που βλέπουμε στα όνειρα και έχει επίσης πολλές ερμηνείες είναι η αντράκλα.

    Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το φίλος σας.

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

    Δείχνει επίσης ότι δεν έχετε δώσει ακόμη απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, υπαρξιακής αλλά και πρακτικής φύσεως που σας απασχολούν.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Το χρυσάφι στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από το χρυσάφι στην πραγματική ζωή αν και στο όνειρο το χρυσάφι δεν προμηνύει μόνο υλικά πλούτη.

Εγγραφή στο RSS - έμπεδου