Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμπιστου

Αρχική » Oneiro » έμπιστου

Ονειροκρίτης έμπιστου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμπιστου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μεθύσι ή ο μεθυσμένος δεν προμηνύει κάτι ευχάριστο.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

    Αν όμως τον πιάσετε τον διαρρήκτη,τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι πλεκτάνες που υπήρχαν εναντίον σας.

  • Θεόσταλτη βοήθεια θεωρείται παραδοσιακά η βίβλος όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας.

    Αν δείτε λοιπόν βίβλο στο όνειρό σας, τότε θα σας έρθει βοήθεια που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλές σοβαρές δυσκολίες που μπορεί να έχετε.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα εργοστάσιο εγκαταλελειμμένο και άδειο αυτό σημαίνει ότι είναι αργά για να διορθώσετε κάποια λάθη που κάνατε, και δεν χρειάζεται να απασχολείστε - βασανίζεστε για αυτά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε μια μεγάλη και πλατιά σκάλα με αίσθημα ικανοποίησης και σιγουριάς, σας αναμένουν επιτυχίες και δόξα.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - έμπιστου