Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένδικης

Αρχική » Oneiro » ένδικης

Ονειροκρίτης ένδικης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένδικης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ζαρτιέρες ,καθότι είναι σπάνιο σαν όνειρο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πλέον δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας εξάρτυσης,τότε θα εκπλαγείτε σύντομα από νέες και απολαυστικές σεξουαλικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Στην όχι και τόσο συχνή περίπτωση που θα δείτε ένα όνειρο μέσα στο όνειρό σας, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως σοβαρά προβλήματα σας βασανίζουν στην πραγματική σας ζωή, τις περισσότερες μάλιστα φορές το όνειρο αυτό σημαίνει απόλυτη ανάγκη για ψυχική ξεκούραση, καθώς φαίνεται ότι ή έντασή σας δεν βρ

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε ένα έλκηθρο ή δείτε ένα έλκηθρο γενικότερα τότε να προσέχετε διότι κάποιο προγραμματισμένο σας ταξίδι εγκυμονεί κινδύνους.
    Επίσης το όνειρο ερμηνεύεται διαφορετικά αναλόγως το χρώμα του χιονιού, αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο σημείο του σώματός σας βγάλατε κάποιο σπυρί ή κάποια σπυριά, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα.

    Το όνειρό αυτό προμηνύει μεγάλες στενοχώριες και αναποδιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

Εγγραφή στο RSS - ένδικης