Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένζυμη

Αρχική » Oneiro » ένζυμη

Ονειροκρίτης ένζυμη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένζυμη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στο όνειρο μία επίσκεψη σε ένα δημόσιο ίδρυμα είναι επώδυνη. Πολύς κόσμος, ουρές και ταλαιπωρία.
    Όλα αυτά υποδηλώνουν μία δυσανασχέτηση.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Άλλο ένα όνειρο συνηθισμένο σε ανθρώπους που έχουν αλλοτριωθεί.
    Οι καιροί μας βέβαια καθιστούν ένα τέτοιο όνειρο αρκετά σύνηθες.
    Αν δείτε ότι πουλάτε ή αγοράζετε κάτι με πίστωση, σημαίνει πως ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου κυρίαρχη αξία είναι το χρήμα, η απάτη και η ψευτιά.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

  • Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν την αρχαία μέθοδο εγκλωβισμού πτηνών κρατώντας τα όμως ζωντανά για να εκτελούν χρέη τραγουδιστή.
    Συνήθως τα όνειρα που αφορούν παγίδευση θηραμάτων είναι πιο συχνά σε κυνηγούς.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

Εγγραφή στο RSS - ένζυμη