Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένθερμα

Αρχική » Oneiro » ένθερμα

Ονειροκρίτης ένθερμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένθερμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι σέρνεστε στη γη και δεν μπορείτε με τίποτα να σηκωθείτε στα πόδια σας τότε να περιμένετε ότι δεν θα απαλλαγείτε εύκολα από τα προβλήματα που σας βασανίζουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ανύπαντρος και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, καθώς δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία ως σύμβολο..

  • Η ηχώ, (της ήχους), κοινώς "αντίλαλος", αποτελεί ακουστικό φαινόμενο που οφείλεται στην ανάκλαση ηχητικών κυμάτων.
    Αν λοιπόν στο όνειρό σας ,ακούτε την ηχώ σας, τότε κάποια αποτυχία σας περιμένει που θα οφείλεται σε κάποιον λάθος χειρισμό.

  • Αν στον ύπνο σας βάζετε δόλωμα σε αγκίστρια, τότε σημαίνει πως τα έχετε εναποθέσει όλα στην τύχη και πως δεν προσπαθείτε καθόλου εσείς.
    Αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να δραστηριοποιείστε διότι η τύχη σας σάς έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

  • Το ψάρι αυτό, όταν το βλέπουμε ζωντανό ή ωμό, συμβολίζει αιφνίδιες αλλά παροδικές λαχτάρες.
    Όταν το τρώμε, προοιωνίζονται στενοχώριες και θλίψεις.
    Έτσι αν δείτε πως την τρώγατε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε κύκλο που θα σας προξενήσει μεγάλα προβλήματα.

Εγγραφή στο RSS - ένθερμα