Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένθεων

Αρχική » Oneiro » ένθεων

Ονειροκρίτης ένθεων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένθεων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μαμή όπως και η εγκυμοσύνη στα όνειρα συμβολίζουν κάτι αρνητικό.
    Εάν δείτε λοιπόν απλά μία μαμή ή ότι της μιλάτε τότε θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις και αρνητικά γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνειρο είναι ένα σημάδι ατελείωτης ταλαιπωρίας και κακής διαχείρισης του χρόνου που έχετε.
    Σύντομα θα αρχίσετε κάτι που δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

  • Το μυστικό στα όνειρα συμβολίζει κακεντρεχή σχόλια.

    Εάν δείτε στο όνειρο ότι λέτε ή σας λένε μυστικά πιθανό πέσετε θύμα συκοφαντίας ή εσείς οι ίδιοι να σχολιάσετε αρνητικά κάποιο πρόσωπο.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε παζάρι όπου χαζεύετε τα εμπορεύματα και χάνεστε μέσα σε αυτά, θα μπείτε στο στόχαστρο κακών στρωμάτων, που δεν θα κατορθώσουν όμως να σας κάνουν κάποια ζημιά και να χαλάσουν την φήμη που με κόπο έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα να φτιάξετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε υφάσματα, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

    Τα ολόλευκα υφάσματα, παραδοσιακά συμβολίζουν λαμπρή σταδιοδρομία - καριέρα.

Εγγραφή στο RSS - ένθεων