Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένοικοι

Αρχική » Oneiro » ένοικοι

Ονειροκρίτης ένοικοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένοικοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

  • Το κυπαρίσσι, επειδή γενικά συνδέεται με τον θάνατο είναι ένα σύμβολο που πολλές φορές υποβάλλεται και επιβάλλεται στα όνειρα μας από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, καθώς και από τις αγωνίες που ενδεχομένως μας διακατέχουν.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας προσφέρει μια ανθοδέσμη από βιολέτες, σημαίνει ότι θα έχετε επαγγελματική επιτυχία ή ένα καλό γάμο.

    Συνήθως το όνειρο αυτό ακολουθούν χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν κάποια προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.

  • Τα δόντια στην ερμηνευτική των ονείρων έχουν αντίστοιχη ερμηνεία με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

    Αν δείτε πως έχετε δόντια γερά ,είναι προμήνυμα χαράς, ικανοποίησης και ευτυχίας.

    Δόντια σε κακή κατάσταση προμηνύουν κίνδυνους και αποτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - ένοικοι