Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένσαρκε

Αρχική » Oneiro » ένσαρκε

Ονειροκρίτης ένσαρκε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένσαρκε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι φυσικές καταστροφές θεωρούνται γενικά από τον ονειροκρίτη, δυσοίωνα όνειρα τα οποία συνήθως σχετίζονται με εφιάλτες.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

  • Η ναφθαλίνη στα όνειρα συμβολίζει απογοήτευση.

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι ασκείται ένα επάγγελμα που σας είναι εντελώς άγνωστο αυτό σημαίνει ότι έχετε ανησυχίες για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.
    Αν το επάγγελμα σας είναι κοπιαστικό και επίπονο, τότε θα προκόψετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

Εγγραφή στο RSS - ένσαρκε