Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένστολε

Αρχική » Oneiro » ένστολε

Ονειροκρίτης ένστολε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένστολε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας μπακάλικο γεμάτο εμπορεύματα, σύντομα θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από ριψοκίνδυνη επένδυση σας.
    Αν δείτε ότι είστε μπακάλης, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, κάπου θα εξωκείλετε στα οικονομικά σας, εξαιτίας κακιάς διαχείρισης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ιππασία ή έστω ότι είστε σε ιππικό όμιλο είναι πολύ ευχάριστο όνειρο.
    Σημαίνει ότι πρόκειται να καταξιωθείτε κοινωνικά και ότι θα έχετε πολλές απολαβές και οφέλη τα οποία θα δρέψετε εν εν ευθέτω χρόνω.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε με καλοσχεδιασμένα και ακριβά πιρούνια,τα νέα είναι ευχάριστα καθώς θα πρέπει να περιμένετε πλούσιες παροχές και απρόσκοπτο μέλλον.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το σώμα σας είναι γεμάτο από σημάδια δαγκωματιών τότε αυτά συμβολίζουν και τα σημάδια που σας έχουν αφήσει οι γύρω σας από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
    Κάθε σημάδι που έχετε είναι και μία πληγή από το μίσος και τον φθόνο των άλλων.

  • Αν ονειρευτείτε ζαρτιέρες ,καθότι είναι σπάνιο σαν όνειρο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πλέον δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας εξάρτυσης,τότε θα εκπλαγείτε σύντομα από νέες και απολαυστικές σεξουαλικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές.

Εγγραφή στο RSS - ένστολε