Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έντοκο

Αρχική » Oneiro » έντοκο

Ονειροκρίτης έντοκο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έντοκο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καπνίζετε πολύ, μάλλον είστε νευρικό άτομο και διανύετε μία περίοδο με εντάσεις και εκνευρισμό.
    Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η περίοδος αυτή θα κρατήσει.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

  • Τα καβούρια στα όνειρα συμβολίζουν τον κίνδυνο, διαφωνίες στον οικογενειακό κύκλο και γενικότερα συμβολίζουν τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

  • Αν στο τραπέζι σας υπάρχει βούτυρο και δεν το αγγίζετε, τότε για να ξεπεράσετε μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου φίλου σας.

    Αν δείτε ότι τρώτε βούτυρο, θα έχετε οικογενειακά προβλήματα και καυγάδες.

  • Το να κολακεύετε κάποιον στο όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι είστε άνθρωπος ευέλικτος και καπάτσος.
    Αν όμως δείτε ότι σας κολακεύουν μία σειρά από πράγματα που θα συμβούν στην ζωή σας θα σας κάνουν να πέσετε στα μάτια κάποιων αγαπημένων προσώπων.

  • Τα όνειρα που γενικά σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την όραση μπορεί να είναι είτε αδιάφορα και ουδέτερα είτε αρνητικά.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βλέπετε καλύτερα ή απλός εστιάσετε σε αυτήν την αίσθηση, τότε το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

Εγγραφή στο RSS - έντοκο