Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένωναν

Αρχική » Oneiro » ένωναν

Ονειροκρίτης ένωναν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένωναν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βιολέτες, τότε θα ακούσετε χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν τα πιθανόν προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.
    Αν δείτε ότι εσείς προσφέρετε τις βιολέτες, τότε θα δεχθείτε πόνο και στεναχώρια από άτομα που αγαπάτε.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

  • Πολλές φορές η αποκλήρωση στα όνειρα εκφράζει τους φόβους που έχουμε για το πώς μας βλέπουν οι κοντινοί μας άνθρωποι αλλά και οι γύρω μας. Το όνειρο αυτό λειτουργεί ως υπενθύμιση, για να αρχίσουμε μία εσωτερική αναζήτηση η οποία θα μας οδηγήσει στο να επαναπροσδιορίσουμε το πού στεκόμαστε.

  • Ο κουβάς, όπως γενικά τα περισσότερα δοχεία στα όνειρα, έχει θετική ερμηνεία όταν είναι γεμάτος και αρνητική όταν είναι άδειος.
    Έτσι αν δείτε γεμάτο κουβά στα όνειρα σας θα έχετε σημαντικά κέρδη και επιτυχίες.

  • Το μουλάρι προμηνύει δυσκολίες.
    Εάν δείτε στον ύπνο σας μουλάρια να τρέχουν ή απλά να περνούν, να περιμένετε μία περίοδο που δεν θα σας παρουσιαστεί καμία ευκαιρία ή δεν θα έχετε καμία επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - ένωναν