Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένωσής

Αρχική » Oneiro » ένωσής

Ονειροκρίτης ένωσής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένωσής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.

    Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, αυτό σημαίνει ότι διανύετε μία περίοδο που παίρνετε αποφάσεις ζωής και για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

  • Αν δείτε σε όνειρο τον Σουλεϊμάν τον γνωστό, καλό θα ήταν να ελαττώσετε την τηλεόραση για το δικό σας καλό και να αρχίσετε το διάβασμα.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

    Σε αυτή την περίπτωση το όνειρό σας δεν μπορεί να ερμηνευτεί προφητικά.

  • Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν την αρχαία μέθοδο εγκλωβισμού πτηνών κρατώντας τα όμως ζωντανά για να εκτελούν χρέη τραγουδιστή.
    Συνήθως τα όνειρα που αφορούν παγίδευση θηραμάτων είναι πιο συχνά σε κυνηγούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

Εγγραφή στο RSS - ένωσής