Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έξοχες

Αρχική » Oneiro » έξοχες

Ονειροκρίτης έξοχες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έξοχες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε υφάσματα, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

    Τα ολόλευκα υφάσματα, παραδοσιακά συμβολίζουν λαμπρή σταδιοδρομία - καριέρα.

  • Αν στο όνειρό σας διψάτε πολύ και δεν ξεδιψάτε, τότε σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια για κάτι που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

    Αν όμως καταφέρετε να ξεδιψάσετε πίνοντας κάτι, τότε σημαίνει ότι θα καταφέρετε ό,τι έχετε κατά νου, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

Εγγραφή στο RSS - έξοχες