Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπαινων

Αρχική » Oneiro » έπαινων

Ονειροκρίτης έπαινων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπαινων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Η αλυσίδα στα όνειρα συμβολίζει προβλήματα και περιπλοκές.
    Αν η αλυσίδα είναι κόσμημα, που το φοράμε στο λαιμό ή στο χέρι, κάποια ερωτική σχέση ή γάμος προδιαγράφεται, όχι απαραίτητα ευτυχής.
    Αν δείτε ότι σας έχουν δέσει με αλυσίδες, έχετε άγχη που καλό θα ήταν να αποβάλετε.

  • Το κυνηγητό στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.
    Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να δείτε ότι σας κυνηγούν στο όνειρο σας είναι το άγχος που σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στην πραγματική ζωή για κάποια θέματα που εσείς θεωρείτε

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε μια βυσσινιά, η οποία είναι γεμάτη βύσσινα, αλλά δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε ή να τα φάτε, σημαίνει ότι κάτι θα αναστατώσει τη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - έπαινων