Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπεισαν

Αρχική » Oneiro » έπεισαν

Ονειροκρίτης έπεισαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπεισαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το ξερό νησί στο όνειρό μας είναι ένα όνειρο που δεν απέχει καθόλου από την ερμηνεία του ξερότοπου, δηλαδή αποτελεί έναν κακό οιωνό με αποτυχίες και στεναχώρια, μόνο που πιο συγκεκριμένα το όνειρο αυτό προμηνύει συνήθως πολύ και βαθιά μοναξιά.

  • Το λίχνισμα στα όνειρα συμβολίζει μία περίοδο ανοργανωσιάς και στρουθοκαμηλισμού.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Η κωπηλασία όπως και τα κουπιά συμβολίζουν την προσπάθεια και τον κόπο μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι κωπηλατείτε τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα ανταμειφθούν και θα νιώσετε ικανοποίηση.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι είσασταν βουλευτής σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξος και ότι μεταχειρίζεστε τα μέλη της οικογενείας σας χωρίς καλοσύνη. Δεν θα επιτύχετε καμιά άνοδο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

Εγγραφή στο RSS - έπεισαν