Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπεσες

Αρχική » Oneiro » έπεσες

Ονειροκρίτης έπεσες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπεσες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Ο λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει το χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχουμε εμείς οι ίδιοι ή το είδος των ανθρώπων που θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Συμβολίζει δηλαδή ευθύτητα και τιμιότητα.

  • Φυσικά δεν θα μπορούσατε να περιμένετε μία καλή ερμηνεία για ένα τέτοιο όνειρο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε στην κόλαση και είτε βράζετε στα καζάνια της, είτε απλά περπατάτε εκεί, τότε σας περιμένουν μέρες παθών, βασανιστηρίων και κακοπέρασης.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε αμόνι, ανεξάρτητα από το αν αυτό χρησιμοποιείται από εσάς ή κάποιον άλλον, σημαίνει ότι έχετε πάρει απόφαση να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια που κάνατε, και ότι θα κάνετε οτιδήποτε για αυτό το σκοπό.

  • Ο δημοσιογράφος στα όνειρα κατά τον ονειροκρίτη, υποδεικνύει μια κρυφή τάση για μυστικοπάθεια την οποία πιθανόν να έχετε ήδη αντιληφθεί.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δημοσιογράφος, τότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί,

Εγγραφή στο RSS - έπεσες