Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπληττε

Αρχική » Oneiro » έπληττε

Ονειροκρίτης έπληττε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπληττε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της αγχόνης στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες αναπόφευκτες και δυσεπίλυτες,δεν θα έχετε απολύτως δυνατότητα αντίδρασης στις αντίξοες καταστάσεις που θα προκύψουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από πολύ κόσμο, ή απαρτίζετε το πλήθος κάποιας συγκέντρωσης και βρίσκεστε σε δρόμο ή πλατεία, σας περιμένει μεγάλη αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα.

  • Πολλοί ερμηνευτές ονείρων, αλλά και ο παραδοσιακός ονειροκρίτης, θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες.
    Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

  • Τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στο όνειρο μία επίσκεψη σε ένα δημόσιο ίδρυμα είναι επώδυνη. Πολύς κόσμος, ουρές και ταλαιπωρία.
    Όλα αυτά υποδηλώνουν μία δυσανασχέτηση.

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

Εγγραφή στο RSS - έπληττε