Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπνιγε

Αρχική » Oneiro » έπνιγε

Ονειροκρίτης έπνιγε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπνιγε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν το ποτήρι ήταν γεμάτο στο όνειρο, θα έχετε συναισθηματική πληρότητα και οικογενειακή ευτυχία.

    Αν είναι άδειο το ποτήρι, θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους ώστε να αντιμετωπίσετε την ρουτίνα και τα αρνητικά που την συνοδεύουν.

    Αν σπάσει το ποτήρι, ελοχεύει κίνδυνος για αρρώστια.

  • Οποιουδήποτε είδους απαγόρευση σε όνειρο ίσως να είναι άσχετη με τον ονειροκρίτη και αντί για ερμηνεία, να δείχνει υποσυνείδητο άγχος.

  • Συνήθως, στα όνειρα, η εικόνα μιας ομάδας μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη συνεργασίας και συναίνεσης με άλλους ανθρώπους για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι ή να αντιμετωπιστούν προκλήσεις.

  • Πολλές φορές οι άνθρωποι βλέπουν στα όνειρα τους ότι ξαφνικά και ανεξήγητα γίνονται κάτοχοι μεγάλων περιουσιών.

    Αυτό οφείλεται στην έμφυτη ανάγκη για εύκολη και πλούσια ζωή και συνήθως τέτοια όνειρα δεν προοιωνίζουν κάτι και δεν επαληθεύονται.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

Εγγραφή στο RSS - έπνιγε