Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έποικε

Αρχική » Oneiro » έποικε

Ονειροκρίτης έποικε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έποικε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παράλυση στα όνειρα θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη κακό όνειρο ανεξαρτήτως των περιστάσεων το οποίο προμηνύει αρρώστιες και στεναχώριες.
    Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά η έκφανση φόβων ή και αδυναμίας που έχουμε στην πραγματική ζωή στο να αντιμετωπίσουμε κάποια κατάσταση.

  • Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, πιθανόν να λάβετε άσχημες ειδήσεις ή δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε ένα χώρο με πάρα πολύ θόρυβο, θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας καθώς θα προκύψει μεγάλος ανταγωνισμός.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Η εμφάνιση του αγριογούρουνου στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες ανάλογα με την περίσταση :

    Αν το κυνηγάτε, σημαίνει επικράτηση σας.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι τρώτε αγριογούρουνο, θα πρέπει να προσέξτε την υγεία σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο μηχάνημα, κάλο-λαδωμένο και γυαλιστερό, να δουλεύει ακούραστα και μεθοδικά, οι ευκαιρίες πλουτισμού που θα σας τύχουν θα οφείλονται αποκλειστικά στην εργατικότητα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ρακί, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις και καυγάδες από τους οποίους μόνο ζημιωμένος θα βγείτε.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν ρακί, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας που, αναλόγως εύκολα στήνει ή εύκολα του στήνουν τρικλοποδιές στη ζωή.

Εγγραφή στο RSS - έποικε