Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπρηξαν

Αρχική » Oneiro » έπρηξαν

Ονειροκρίτης έπρηξαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπρηξαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
    Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναναστρέφεστε με ανθρώπους που κατέχουν κυβερνητικά αξιώματα, σύντομα θα υποστείτε κάποια γελοιοποίηση.

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.

  • Οι φυσικές καταστροφές θεωρούνται γενικά από τον ονειροκρίτη, δυσοίωνα όνειρα τα οποία συνήθως σχετίζονται με εφιάλτες.

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μοιράζετε ή μοιράζεστε χρυσαφικά ή χρήματα ή χρυσά νομίσματα, πιθανό να βιώσετε στενοχώριες ή σοβαρή οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

    Αν δείτε ότι παρακολουθείται μεγαλοπρεπή γαμήλια τελετή άλλων, θα πάρετε δυσάρεστα νέα για συγγενικό σας πρόσωπο.

Εγγραφή στο RSS - έπρηξαν