Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίδρωσαν

Αρχική » Oneiro » ίδρωσαν

Ονειροκρίτης ίδρωσαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίδρωσαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λαιμοδέτης ή κοινώς η γραβάτα αλλά και γενικά οποιοδήποτε σχοινί που τυλίγει το λαιμό συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.
    Εάν δείτε ότι φοράτε γραβάτα και τη νιώθετε σφιχτή τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις άσχημες στις οποίες θα νιώθετε εγκλωβισμένος/η.

  • Το μολύβι και η παρουσία του στα όνειρα είναι αρνητικό σύμβολο.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή γράφετε με μολύβι σε οποιαδήποτε επιφάνεια, πιθανό να υπάρξουν αποτυχίες στα αισθηματικά σας ή στα επαγγελματικά και ματαίωση των προσδοκιών σας.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.

    Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

  • Αν δείτε ότι είστε αυτοκράτορας σε κάποιο βασίλειο, σημαίνει έπαρση και κακές αποφάσεις από τις οποίες το όνειρο σας προειδοποιεί να προστατευτείτε.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

  • Η παρουσία του επιταφίου στα όνειρα περιέχει έναν πολύ ισχυρό συμβολισμό, όπως και τα περισσότερα όνειρα που αφορούν τα Θεία.

Εγγραφή στο RSS - ίδρωσαν