Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίμερε

Αρχική » Oneiro » ίμερε

Ονειροκρίτης ίμερε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίμερε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι οβίδες δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ευχάριστο όταν εμφανίζονται στη ζωή μας, στον ονειρικό μας κόσμο όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

  • Ο ήχος του τηλεφώνου, στα όνειρα, μας προετοιμάζει για μια περίοδο παθητικής αναμονής στα πράγματα που μας απασχολούν.

  • Αν δείτε ότι είστε οδοντογιατρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, φυλαχτείτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος οι οποίοι σας επιβουλεύονται και απεργάζονται σχέδια εναντίον σας.

  • Η βασιλική δρυς ένα ισχυρό ονειρικό σύμβολο σε όλες τις κουλτούρες.

    Εάν ή βελανιδιά ήταν μεγάλη με ίσκιο πλούσιο, σημαίνει υψηλή προστασία.

    Αν δείτε πως κλαδεύετε μια βελανιδιά, θα αποκτήσετε πλούτο.

Εγγραφή στο RSS - ίμερε