Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίμερου

Αρχική » Oneiro » ίμερου

Ονειροκρίτης ίμερου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίμερου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη και αποτελεί έναν από τους κλασικούς εφιάλτες που βλέπουμε στα όνειρα.
    Δείτε το λήμμα ανάσα

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλεξίπτωτα που πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται, ή αν δείτε ότι εσείς πέφτετε με αλεξίπτωτο χωρίς όμως να φοβάστε, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές που καταβάλλετε για κάποιο σκοπό θα επιτύχουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που δεν είναι δικό σας, κάτι ξένο, σημαίνει πως είστε αποφασισμένος να πετύχετε τον στόχο σας χρησιμοποιώντας άνομα και ανήθικα μέσα.

Εγγραφή στο RSS - ίμερου