Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίνας

Αρχική » Oneiro » ίνας

Ονειροκρίτης ίνας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίνας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το λάθος συμβολίζει άγχος και αγωνία.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι κάνετε λάθος τότε πιθανό να βιώνετε μία περίοδο γεμάτη άγχος και το συναίσθημα αυτό αντικατοπτρίζεται και στο όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι πάθατε κάποιο έγκαυμα και υποφέρετε από αυτό, θα υπάρξει μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία σας που θα σας αποτρέψει να ολοκληρώσετε προγραμματισμένες δουλείες που είχατε κατά νου.

  • Όταν ένας γίγαντας εμφανίζεται στο όνειρό μας, το όνειρο δεν είναι και τόσο κακό ακόμη και στην περίπτωση που έχει πολύ κακή αίσθηση.

    Ο γίγαντας στο όνειρο σας επισημαίνει ότι σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

  • Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

Εγγραφή στο RSS - ίνας