Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίππευσις

Αρχική » Oneiro » ίππευσις

Ονειροκρίτης ίππευσις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίππευσις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι κοιμάστε και βλέπετε όνειρο, και μάλιστα αυτό είναι εφιάλτης τότε καλύτερα θα ήταν για λίγο καιρό να ξεκουραστείτε για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Άμα δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας πρόσωπο που έχει πεθάνει, τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά.
    Είναι ένας άγγελος που ήρθε να σας προστατέψει και να βοηθήσει την περίοδο που διανύετε για να φέρετε εις πέρας όλα σας τα προβλήματα.

  • Σε αυτό το όνειρο, βασικό ρόλο παίζει το πώς θα νιώθετε και σε τι κατάσταση θα είναι το ή τα γόνατά σας.

    Το τραυματισμένο γόνατο ή το ακρωτηριασμένο , σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν είστε αρκετά δυνατός για να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις της ζωής σας.

  • Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

    Αν εμφανιστούν στον ύπνο σας πολλά όρνεα και μαύρα μαζί, τότε το όνειρό σας προμηνύει συμφορές βαριές ακόμα και θάνατο στον πολύ στενό σας κύκλο.

Εγγραφή στο RSS - ίππευσις