Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίση

Αρχική » Oneiro » ίση

Ονειροκρίτης ίση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια η παρουσία του τρωκτικού αυτού στα όνειρα μας, προμήνυε προβλήματα και συμφορές.

    Με το πέρασμα του χρόνου οι ερμηνευτές των ονείρων συμφώνησαν πώς το όνειρο αυτό αφορά κυρίως υπαρκτούς κινδύνους που απειλούν την περιουσία μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Το μαδέρι συμβολίζει επαγγελματική σιγουριά και ασφάλεια.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μαδέρια ή πατάτε πάνω σε αυτά τότε θα βιώσετε ή βιώνετε μία περίοδο στον επαγγελματικό τομέα που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

  • Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
    Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

  • Τα ζυμαρικά μπορεί πολλές φορές να αποτελούν μια πρόχειρη τροφή, στο όνειρο μας όμως όταν εμφανίζονται προμηνύουν επιτυχίες σε όλους τούς τομείς της ζωής σας.
    Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια έμφαση στον ερωτικό τομέα, και ένα γενικό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

Εγγραφή στο RSS - ίση