Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίσκιο

Αρχική » Oneiro » ίσκιο

Ονειροκρίτης ίσκιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίσκιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.
    Εάν όμως δείτε πολλά ελάφια να τρέχουν μαζί τότε να περιμένετε χαρμόσυνο μήνυμα η και πιθανώς σημαντικά έσοδα από επαγγελματική δραστηριότητα ή αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Οι ακρίδες ήταν μια από τις εφτά πληγές του Φαραώ, βάσει της βιβλικής αναφοράς.

    Η ύπαρξη ακρίδών στα όνειρα μας προετοιμάζει για την εποχή των «ισχνών αγελάδων», για μια μακρά περίοδο φτώχειας και στερήσεων.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

Εγγραφή στο RSS - ίσκιο