Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίσκιωνα

Αρχική » Oneiro » ίσκιωνα

Ονειροκρίτης ίσκιωνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίσκιωνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν, στον ύπνο σας, έχετε πέσει σε αφασία, σημαίνει πως άνθρωποι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας, θα βρουν την ευκαιρία να σας καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα.

  • Ο μεταξοσκώληκας στο όνειρο συνήθως σημαίνει χαρά.
    Εάν δείτε μεταξοσκώληκα με το κουκούλι του, θα βιώσετε ευχάριστα και χαρούμενα συναισθήματα.
    Εάν δείτε ότι φοράτε μεταξωτά ρούχα, θα βιώσετε τα ίδια συναισθήματα χαράς.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι υποκύπτετε σε πειρασμό (σαρκικό ή όποια άλλο), να περιμένετε συμφορές που θα οφείλονται σε ολέθριους δικούς σας χειρισμούς.

  • Ο ναύσταθμος στο όνειρο συμβολίζει μετακίνηση.
    Εάν λοιπόν δείτε ναύσταθμο γεμάτο με πολεμικά πλοία τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να αναγκαστείτε να μετακινηθείτε είτε μόνοι σας είτε με την οικογένειά σας.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Εγγραφή στο RSS - ίσκιωνα