Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίσου

Αρχική » Oneiro » ίσου

Ονειροκρίτης ίσου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίσου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

  • Η σημαία είναι ένα από τα θετικότερα ονειρικά σύμβολα. \

    Σημαία σε παρέλαση, προαναγγέλλει επαγγελματικούς θριάμβους.

    Σημαία σε μεγάλο δημόσιο κτήριο σημαίνει προαγωγές και καταξίωση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Αν μια ανύπαντρη γυναίκα δει στον ύπνο της πως κεντάει, σημαίνει ότι κάποια πρόταση γάμου θα της γίνει.

    Αν το ίδιο όνειρο το δει μια παντρεμένη, σημαίνει ότι ο γάμος δεν πάει καλά και έχει αρχίσει να σκέφτεται να έξοδο της απ' αυτόν.

Εγγραφή στο RSS - ίσου