Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίστημι

Αρχική » Oneiro » ίστημι

Ονειροκρίτης ίστημι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίστημι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

  • Αν ονειρευτείτε καταστάσεις αδιαφορίας, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συντροφιά για ένα σύντομο διάστημα.
    Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ο αγαπημένος της της δείχνει αδιαφορία, σημαίνει πως δεν της δείχνει την τρυφερότητα του κατά τον πιο σωστό τρόπο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι πάθατε κάποιο έγκαυμα και υποφέρετε από αυτό, θα υπάρξει μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία σας που θα σας αποτρέψει να ολοκληρώσετε προγραμματισμένες δουλείες που είχατε κατά νου.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βιολέτες, τότε θα ακούσετε χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν τα πιθανόν προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.
    Αν δείτε ότι εσείς προσφέρετε τις βιολέτες, τότε θα δεχθείτε πόνο και στεναχώρια από άτομα που αγαπάτε.

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Η ερμηνεία του στάβλου όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο αισθανόμαστε
    Αν δείτε στον ύπνο σας στάβλο γεμάτο με ζώα, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε μεγάλες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - ίστημι