Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αέτιος

Αρχική » Oneiro » αέτιος

Ονειροκρίτης αέτιος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αέτιος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Η παράλυση στα όνειρα θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη κακό όνειρο ανεξαρτήτως των περιστάσεων το οποίο προμηνύει αρρώστιες και στεναχώριες.
    Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά η έκφανση φόβων ή και αδυναμίας που έχουμε στην πραγματική ζωή στο να αντιμετωπίσουμε κάποια κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

  • Στο πέρασμα του χρόνου ο τροχό έχει ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μιας και ανάλογα με την εποχή συμβόλιζε και κάτι διαφορετικό.
    Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως πάντα είχε μια θετική ερμηνεία.

Εγγραφή στο RSS - αέτιος