Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αήττητος

Αρχική » Oneiro » αήττητος

Ονειροκρίτης αήττητος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αήττητος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Να εύχεστε να βλέπετε όνειρα με δράκους και φανταστικά ζώα παραμυθιών γιατί σημαίνει ότι νιώθετε ακόμη παιδί.
    Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ανώριμος απ' ό,τι πρέπει και ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο αποτελεσματικός στις δουλειές σας.

  • Οι ακρίδες ήταν μια από τις εφτά πληγές του Φαραώ, βάσει της βιβλικής αναφοράς.

    Η ύπαρξη ακρίδών στα όνειρα μας προετοιμάζει για την εποχή των «ισχνών αγελάδων», για μια μακρά περίοδο φτώχειας και στερήσεων.

  • Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

Εγγραφή στο RSS - αήττητος