Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αίρετε

Αρχική » Oneiro » αίρετε

Ονειροκρίτης αίρετε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αίρετε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
    Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

  • Αν δείτε στα όνειρα σας ότι βρισκόσασταν σε ένα μεγάλο πάρκο, με ανθρώπους άγνωστους και αισθανθήκατε εκτός τόπου και χρόνου, θα σας συμβούν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας στις ανθρώπινες αξίες.

  • Ο ναύσταθμος στο όνειρο συμβολίζει μετακίνηση.
    Εάν λοιπόν δείτε ναύσταθμο γεμάτο με πολεμικά πλοία τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να αναγκαστείτε να μετακινηθείτε είτε μόνοι σας είτε με την οικογένειά σας.

  • Η βασιλική δρυς ένα ισχυρό ονειρικό σύμβολο σε όλες τις κουλτούρες.

    Εάν ή βελανιδιά ήταν μεγάλη με ίσκιο πλούσιο, σημαίνει υψηλή προστασία.

    Αν δείτε πως κλαδεύετε μια βελανιδιά, θα αποκτήσετε πλούτο.

Εγγραφή στο RSS - αίρετε