Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αίσχιστη

Αρχική » Oneiro » αίσχιστη

Ονειροκρίτης αίσχιστη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αίσχιστη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε την κολόνα σαν θεμελιώδες στοιχείο ενός οικήματος, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές, που τα καταφέρνει πολύ καλά στις δυσκολίες.
    Αν δείτε ότι γκρεμίζετε κολόνες, τότε το όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι θα περάσετε μεγάλες φουρτούνες.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Η εμφάνιση στα όνειρα αρουραίων ή των ποντικών στα όνειρα,υποδηλώνει την ύπαρξη επικίνδυνων εχθρών στην πραγματική ζωή.

    Προσοχή σε δήθεν "φίλους" οι οποίοι στην πραγματικότητα σας επιβουλεύονται.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια μία ημερομηνία για την εμφάνιση του αμονιού στα όνειρά μας.
    Το όνειρο αυτό αποτέλεσμα σημάδι πως διανύετε μία περίοδο πού είστε πολύ αποφασισμένος να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο παράλογα σχέδια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρεί τε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.

  • Η ερμηνεία σε αυτό το όνειρο αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που βλέπετε το χωράφι.
    Στην περίπτωση που το χωράφι εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο ξερό και άγονο, το όνειρό σας προμηνύει πίκρες και αποτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - αίσχιστη