Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάπτιστος

Αρχική » Oneiro » αβάπτιστος

Ονειροκρίτης αβάπτιστος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάπτιστος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σας έτυχαν αναποδιές, σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχίες και συνεχείς άσχημες προοπτικές.

    Αν δείτε άλλους σε αναποδιές, σημαίνει σκυθρωπά περιβάλλοντα και η αρρώστια κάποιου προσώπου θα προκαλέσει σοβαρούς φόβους για την επιτυχή λειτουργία σχεδίων.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Η αστρική σφαίρα και η παρουσία μας σε αυτήν μέσα στα όνειρα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

    Έτσι, αν δείτε στο όνειρο σας την αστρική σφαίρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες και τα σχέδια σας θα κορυφωθούν σε παγκόσμια επιτυχία και διάκριση.

  • Ή Όαση που βλέπουμε στο όνειρό μας δεν απέχει καθόλου από την όαση που θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα .

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

Εγγραφή στο RSS - αβάπτιστος