Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάσιστα

Αρχική » Oneiro » αβάσιστα

Ονειροκρίτης αβάσιστα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάσιστα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν εμφανίζονται στάχυα στον ονειρικό μας κόσμο, τότε το όνειρό μας προμηνύει πλούτο.
    Πιο συγκεκριμένα αν εμφανιστούν στον ύπνο μας στάχυα σε χωράφια η σε σωρό από θερισμένα σπαρτά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευημερία απολαύσεις και πλούτο σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

  • Αν βρεθείτε να σκάβεται στον ονειρικό σας κόσμο, αν δείτε κάποιον άλλον να σκάβει και με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτό θα πρέπει να περιμένετε κακά μαντάτα.
    Το πιο πιθανό είναι ένα στεναχωρηθείτε, ή να κοπιάζετε χωρίς αναγνώριση.
    Για αυτό προσοχή. Μία περίοδος είναι θα περάσει.

  • Τα λουλούδια είναι σύμβολο αβρών συναισθημάτων

    Όταν προσφέρουν ή προσφέρετε εσείς λουλούδια υγιή , σημαίνουν αισθήματα ευγενικά, αμοιβαία και ισχυρά και ερωτική ζωή χωρίς κλυδωνισμούς.

    Αν όμως σας προσφέρουν λουλούδια με αγκάθια, σημαίνει κολακεία χωρίς αισθηματικό βάθος.

  • Η κωμωδία και γενικά μία θεατρική παράσταση στο όνειρο συμβολίζει την απάτη.
    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε μία κωμική παράσταση, πιθανό να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στις οποίες να νιώσετε απατημένος/η, να πέσετε δηλαδή σε παγίδες από άτομα που δεν τα υποψιάζεστε για κάτι τέτοιο.

  • Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντερα και σπλάχνα ζώων τότε να περιμένετε κακοτοπιές, δυσκολίες και άσχημες γενικότερα καταστάσεις στην καθημερινότητα σας για λίγο καιρό.

Εγγραφή στο RSS - αβάσιστα